Kızıltepe 47 spor BAL için önemli bir galibiyet aldı

Mardin 1.Amatör Liginde oynanan Şampiyonluk mücadelesi veren Kızıltepe 47 spor, ligin bitimine 1 hafta kala liderliğe yükseldi.

Spor 4.04.2022 08:00:00 0
Kızıltepe 47 spor BAL için önemli bir galibiyet aldı

Mardin 1. Amatör liginde BAL ligine yükselmek hedefiyle şampiyonluk mücadelesi veren Kızıltepe ekiplerinden Kızıltepe 47 spor Nusaybin Belediye spor’u 1-0 yendi.

 

BAL ligine çıkma yolunda Nusaybin Dicle spor ile Şampiyonluk mücadelesi veren Kızıltepe ekibi Kızıltepe 47 spor ligin bitimine bir hafta kala 21 Kasım stadyumunda karşılaştığı Nusaybin Belediye spor’u 1-0 yenerek haftayı 3 puanla ile kapatırken rakibi Nusaybin Dicle spor ise bu hafta karşılaştığı Kızıltepe 2018 spor ile 0-0 berabere kaldı.

Bu sonuçla rakibi Nusaybin Dicle spor ile puanları eşitleyen Kızıltepe 47 spor gol averajı ile liderliğe yükseldi. Ligin bitimine 1 hafta kala avantaj sağlayan Kızıltepe ekibi haftaya Nusaybin Dicle spor ile ligin son maçında Şampiyonluk maçına çıkacak.

 

Kızıltepe Kaymakamı/Belediye başkan vekili Hüseyin Çam maçın ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takımı tebrik ederek, “ Spor Şehri KIZILTEPE yolunda emin adımlarla ilerliyoruz…. Tebrikler KIZILTEPE 47… Bal Ligine son adım…” ifadelerine yer verdi.


Anahtar Kelimeler: Kızıltepe önemli galibiyet