Kızıltepe 47 spor kulübü yönetimi moral yemeğinde bir araya geldi

Kızıltepe 47 spor kulübü yönetim lige başlangıcı öncesi bir araya gelerek maç öncesi güç birliği yaptı.

Spor 12.10.2023 08:17:00 0
Kızıltepe 47 spor kulübü yönetimi moral yemeğinde bir araya geldi

Mardin 1. Amatör liginde mücadele edecek olan Kızıltepe 47 spor kulübü yönetim kurulu üyeleri, yönetim kurulu başkanı Lokman Aydemir’in başkanlığında bir araya geldi. Kızıltepe’yi temsil edecek güçlü bir takım amacıyla yola çıkan Kızıltepe 47 spor kulübü futbol takımında tek hedef başarı.

14 Ekim 2023 Cumartesi günü İstasyon stadyumunda saat 14.00’te sezonun ilk maçında Kızıltepe’nin diğer bir takımı Kızıltepe Sportif Faaliyetler Spor futbol takımı ile karşı karşıya gelecek.

Sezonun ilk maçı öncesi kaynaşma yemeğinde Kızıltepe 47 spor kulübü yönetim kurulu başkanı Lokman Aydemir’in ev sahipliğinde moral yemeğinde bir araya gelen ve istişarede bulunan yönetim kurulu üyeleri başarılı olmak için güç birliği içinde takımın başarı için desteklerini sürdüreceklerini söylediler.

Toplantıda konuşan Kızıltepe 47 spor kulübü yönetim kurulu başkanı Lokman Aydemir, Kızıltepe gibi her yönüyle güçlü ve büyük bir ilçenin hak ettiği yerde olması için yönetim kurulundaki arkadaşlar ile başarı için bir araya geldiklerini ve bunu başaracak güç ve kararlıkta olduklarını söyledi. Aydemir girişimlerinin aynı zamanda bir sosyal proje olduğunu, sportif başarılarla Kızıltepe’nin adını her yere duyurma hedeflerinin dışında gençleri terör, uyuşturucu ve kahvehane köşelerinden uzaklaştırma projesi olarak görmek gerektiğini belirterek, Allahın iziyle el birliği yapıp Kızıltepe’yi hak ettiği yere ulaştıracağız. Zafer inananlarındır yenilsek de beraber olacağız ve asla pes etmeyeceğiz.” Dedi.

Hafta sonunda iki Kızıltepe takımı arasında oynanacak ilk lig maçına tüm sporseverleri davet eden Kızıltepe 47 spor kulübü yönetim kurulu başkanı Lokman Aydemir’in düzenlediği toplantıya yönetim kurulu üyeleri Yaşar Budak, Ferhat Karaboğa, Mehmet Ertaş, Faruk Duyan, İbrahim Kasap, Cevat Ege, Zeki Zamur, Ali Bozdemir, Ahmet Tarçın ve Levent Ölker katıldı.