Kızıltepe Belediyesi’nden temizlik seferberliği

Kızıltepe Belediyesi, ilçe genelinde temizlik seferberliği başlattı.

Gündem 2.05.2024 15:16:00 0
Kızıltepe Belediyesi’nden temizlik seferberliği

Kızıltepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilçede temizlik konusunda farkındalık oluşturmak için toplu bir şekilde temizlik seferberliği başlatıldı. Temizlik seferberliğine Belediye eş başkanı Hamdiye Bilek Turgay, Belediye başkan yardımcıları Adle Kızılay ile Şükrü Yıldırım, Belediye meclis üyeler, birim amirleri, belediye çalışanları, bazı STK ve Siyasi parti temsilcilerinin de katıldığı temizlik seferberliğine esnaf ve vatandaş da destek verdi.

İlçe genelinde temizlik seferberliği başlatan Kızıltepe Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Halkın şikâyet ve önerilerini dikkate alarak büyük çapta temizlik kampanyası başlattıklarını, Mardin Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalışıp ortak temizlik kampanyasını sürdürecekleri belirtilen açıklamada Kampanyanın bir gün ile sınırlı olmayacağını şehri yaşanılabilir ve temiz bir kent olması için sürekli olarak temizliğe devam edeceklerini, Halkın temizlik konusunda daha duyarlı olmasını, herkesin bulunduğu çevreyi temiz tutma konusunda daha hassas davranmasını bekledikleri belirtildi.

Kızıltepe Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada, Çok yakında temizlik konusunda sistemi oturtturmak için temizlik destek ve şikâyet hattı kurulacağını bu sayede sorunlara daha çabuk ve erişebileceği belirtilerek

Özgürlük meydanında başlayan temizlik kampanyasını ilçe merkezindeki cadde ve sokaklarda devem edildi.  Kampanya boyunca esnaflara ve mahalle sakinlerine çöplerini koyabilecekleri küçük çöp kutuları ve temizlik poşetleri dağıtılacak.