Kızıltepe CHP’de 13 yıl sonra ilçe başkanı değişti

Kızıltepe CHP İlçe Başkanlığı için yapılan olağanüstü kongrede oy çoğunluğunu alan iş insanı Seyhmus Abdioğlu yeni başkan seçildi.

Politika 25.01.2023 16:05:00 0
Kızıltepe CHP’de 13 yıl sonra ilçe başkanı değişti

Kızıltepe CHP İlçe Başkanlığı için yapılan olağanüstü kongrede oy çoğunluğunu alan iş insanı Seyhmus Abdioğlu yeni başkan seçildi. Böylece 13 yıl aradan sonra CHP Kızıltepe İlçe Başkanı değişti.

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kızıltepe’de delegelerin topladığı imzalarla kongreye gitti. Kızıltepe Öğretmen Evinde yapılan kongrede başkan adayı Şeyhmus Abdioğlu delegelerin oy çoğunluğunu alarak Kızıltepe ilçe başkanı seçildi.

 

Kongrede konuşan Şeyhmus Abdioğlu, “İl Başkanımız sayın Mehmet Kılınçaslan’ın il başkanlığına seçildiği günden bu yana Mardin’de tekrar CHP’nin olduğunu hatırlattı. İl Başkanımızın gelmesinden bu yana partinin bir çok organında gençlerin ve yeni simaların olması ilgilerin odağı oldu. İl başkanlığımızın bu vizyonu çerçevesinde bizler de Kızıltepe ilçe başkanlığımızı tesis ederek yönetime aday olduk. Delegelerimizin teveccühü üzerine seçilerek bu hizmet yarışında bayrağı devraldık. Eski yöneticilerimiz ve yeni seçilen yöneticilerimiz ile birlikte güçlerimizi birleştirerek partimizi daha da güçlendirip başarılara imza atacağız.” dedi.

İşte CHP’nin Kızıltepe yönetim kurulu listesi

YÖNETIM KURULU ASİL ÜYELER (ASİL)
Vedat Akkoyun
Özgür Karaboğa
Ali Aydın
Mehmet Sait Kılınçaslan
Mustafa Baykara
İshak İncesu
Selman Çakır
Ahmet Korhan
Abdülkerim Çelik
Hakim Kutlucan
Dilber Arı
Sedat Dinler
Şeyhmus Çelik
Davut Demir
Murat Abay
Vedat Aydın

YÖNETIM KURULU YEDEK ÜYELER i –
Merd Kılınçaslan
Mehmet Hadi Demirkaya
Veysi Turan
Özcan Beyazıtoğlu
Cebrail Yıldırım
Tarık Öner
Vedat Kılıç
Mustafa Gül


Anahtar Kelimeler: Kızıltepe sonra başkanı değişti