Kızıltepe derbisinde Kızıltepe 47 Spor farka gitti

Mardin 1. Amatör liginde sezonun ilk haftasında oynanan Kızıltepe derbisinde Kızıltepe 47 Spor, rakibi Kızıltepe Sportif Faaliyetlerini 6-1’lik skorla farklı yendi.

Spor 16.10.2023 11:31:00 0
Kızıltepe derbisinde Kızıltepe 47 Spor farka gitti

Kızıltepe şehir stadı tribünlerinin hala inşa edilmemesi nedeniyle İstasyon stadında oynanan Mardin 1. Amatör ligi maçında Kızıltepe 47 Spor ile Kızıltepe Sportif Faaliyetler sezonun ilk haftasında derbi maçında karşı karşıya geldi. Sezona Şampiyonluk hedefiyle başlayan Kızıltepe 47 Spor ilk yarısını 2-0 önde tamamladığı maçı farklı bir skorla 6-1 kazanarak sezona 3 puan ile başladı.

Alican hat-tric yaptı

Maçın başından sonuna kadar maçın kontrolünü elinde tutan ve rakip kalede daha fazla görünen daha fazla pozisyona giren Kızıltepe 47 Spor’da Ayhan oynadığı mücadeleci futbolu ile göz doldururken, Alican 3 gol atarak maçta hat-tric yaparak dikkatleri üzerine taşıdı.

Maçın gol dakikaları

Derbi maçında Kızıltepe 47 Spor 13. dakikada Alican ile 1-0 öne geçerken maçın 40. dakikasında Ayhan’ın attığı gol ile skoru 2-0’a taşıdı. Maçın ilk yarısını 2-0 önde tamamlayan Kızıltepe 47 Spor maçın ikinci yarısına da hızlı başladı. 50.ve 70. Dakika da Alican, 65 dakikada Salih ve 82. Dakikada Memo Can Kurtay ile maçın skorunu 6-0’a getiren Kızıltepe 47 Spor maçın son dakikalarında Kızıltepe Sportif Faaliyetler takımını Başkan Özkan’ın ayağından frikikten bulduğu gol ile maç 6-1 sona erdi.

Kızıltepe Belediyesi başkan yardımcısı Mehmet Hadi Gökdemir’de maça gelerek her iki Kızıltepe takımını soyunma odasında ziyaret ederek başarı dileyip centilmence ve hak edenin kazandığı bir maç olması temennisinde bulundu.