Kızıltepe Emniyeti Narko-Nokta stantlarıyla vatandaşı bilgilendiriyor

Mardin Kızıltepe ilçesinde emniyet müdürlüğü tarafından halkı bilgilendirmek amacıyla ilçenin belirli noktalarında kurulan Narko-Nokta stantları ile vatandaş bilgilendiriliyor.

Asayiş 2.09.2022 23:22:00 0
Kızıltepe Emniyeti Narko-Nokta stantlarıyla vatandaşı bilgilendiriyor

Kızıltepe ilçe emniyet müdürlüğü narkotik suçlarla mücadele grup Amirliğince vatandaşların bilgilendirilmesi ve narkotik suçlarla mücadelede polis vatandaş işbirliğini geliştirmek amacıyla ilçenin belirli noktalarında Narko-Nokta stantları kurularak burada görev yapan uzman personeller tarafından halkı bilgilendirmek için hazırlanan broşürlerin dağıtımı yapılmakta. Broşür dağıtımı yapılırken İçişleri bakanlığınca hayata geçirilen UYUMA aplikasyonu hakkında bilgilendirmeler de yapılmakta. Emniyete bağlı uzman personeller stant dışında da cadde ve sokaklarda vatandaş ve sürücülere hazırlanan broşürleri dağıtarak vatandaşları bilgilendirdi.


Konuyla ilgili yapılan bilgilendirmede, “Kızıltepe İlçe emniyet müdürlüğü olarak narkotik suçlarda arz ile mücadelede yapılan operasyonel çalışmalarımızın yanında madde kullanımının önüne geçmek amacıyla bilgilendirme ve farkındalık faaliyetlerimiz devam edecektir.” Açıklamasına yer verildi.