Kızıltepe Feshane Ekibine Teşekkür Belgesi

14.02.2015 09:01:53 0
Kızıltepe Feshane Ekibine Teşekkür Belgesi

Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Mardin Tanıtım Günlerinde Kızıltepe kafilesinde yer alan katılımcıları teşekkür belgesi verdi.

İstanbul Feshane`de düzenlenen Mardin Tanıtım Günlerinde en büyük standı açan ve gösterdiği özverili çalışmalar sonucunda Fuarın en Başarılı ve efektif stand ödülüne layık görülen Kızıltepe Kaymakamlığı standının bu başarısı Kızıltepe Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş tarafından teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.

Mardin Tanıtım Günleri için İstanbul Feshanede açılan Kızıltepe Kaymakamlığı standında görev alanlara Kaymakamlık makamında düzenlenen tören ile Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş tarafından teşekkür belgesi verilerek başarıları kutlandı. Konuyla ilgili Kaymakam Ermiş, “ Mardin tanıtım günlerinde Kızıltepe Kaymakamlığı adına açılan tanıtım standımızda yer alan ve görev yapan arkadaşlarımız büyük bir sahiplenme ve özveri ile Fuara damgalarını vurdular. Bir çok konuk ve ziyaretçiyi ağırlayan arkadaşlarımızın bu temsili sonucu standımız fuarın en başarılı ve en efektif standı seçilerek ödül kazandı. Bizde bu derecede emeği geçen arkadaşlarımızı teşekkür belgesi kendilerini tebrik ettik.” Dedi.


Anahtar Kelimeler: