Kızıltepe için imzalar atıldı

Kızıltepe’ye kazandırılacak 2 bin 500 kişilik kapalı spor salonu, yüzme havuzu, semt sahaları ve spor kompleksi için protokol imzalandı.

Gündem 2.06.2021 23:39:00 0
Kızıltepe için imzalar atıldı

Kızıltepe Kaymakamlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “İlçemize kazandırılacak olan 2.500 kişilik Kapalı Spor Salonu, 2. Yüzme Havuzu, Kırsal Mahallelerimize 15 adet Semt Sahaları, Spor Lisesi Kapalı Spor Salonu ve Kızıltepe Spor Kompleksi çevre düzenlemesi işlerinin protokolü imzalandı.

Spor Toto Teşkilat Başkanlığında Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik’in ev sahipliğinde düzenlenen imza törenine; Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam, Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya ve ilgililer katıldı.

İlçemize tesislerin kazandırılmasına vesile olan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanımız  Dr. Muharrem Kasapoğluna, Bakan Yardımcımız İhsan Selim Baydaş’a, Spor Toto Teşkilat Başkanımız Bünyamin Bozgeyik’e, Valimiz Mahmut Demirtaş’a, Milletvekillerimiz Cengiz Demirkaya ve Şeyhmus Dinçel’e, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın bürokratlarına ve emeği geçen bütün paydaşlarımıza ilçemiz ve gençliğimiz adına çok teşekkür ediyoruz.”


Anahtar Kelimeler: Kızıltepe imzalar atıldı