Kızıltepe İlçe Başkanı Cevheroğlu: “Kızıltepe bir köye benziyor, kışın çamur, yazın toz içerisinde”

İYİ Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Fahrettin Cevheroğlu, Kızıltepe’ye hizmet yapılmadığını söyledi. Cevheroğlu, “Kızıltepe büyük bir köy gibidir, ilçeye benzemiyor. Kışın çamur, yazın toz içerisinde.” dedi.

Politika 28.08.2021 12:01:00 0
Kızıltepe İlçe Başkanı Cevheroğlu: “Kızıltepe bir köye benziyor, kışın çamur, yazın toz içerisinde”

İYİ Partili Fahrettin Cevheroğlu, basın mensuplarıyla yaptığı toplantıda 12 Eylül’de ilçe kongresi gerçekleştireceklerini belirtti. Cevheroğlu, “Genel başkanımız il ve ilçeleri gezip milletin derdini diniliyor. Biz de böyle halkımızı, gezeceğiz, esnaf, köy ve mahallelerde ziyaret yapacağız. 6 Mart’ta ilçe başkanı olarak atamam yapıldı. 12 Eylül’de kongremiz olacak. İnşallah kongreden sonra ekibimle sahaya çıkacağız. Basının sesimizi duyurmasını istiyoruz. Muhalefet yapacağız.” diye konuştu.

Kızıltepe’nin sorunlarına değinen Cevheroğlu şunları söyledi: “Kızıltepe nüfusumuz 42  ilden daha büyük ama hiç hizmet görmemiş. Özellikle Kızıltepe’de araçlarımız lüks ve inanın masrafın altından çıkamıyoruz. Çukurlar yüzünden bakıma gidiyoruz. DEDAŞ’a gelince esnaf olsun, çiftçi olsun çok zor durumdayız.  Genel başkanımız Mardin ziyaretinde  çok büyük bir terör gördüm demişti. Millet bizi tercih ederse ilk işimiz DEDAŞ’ı kamulaştıracağız. GAP suyunu Kızıltepe’ye getirmemiz için çalışacağız. AK Parti getirmek isterse bir yılda getirir. GAP suyu maalesef halen Kızıltepe’ye ulaşmamış. İnşallah iktidarımızda getireceğiz.

Kızıltepe’nin çevreyolu hattı dün fotoğraf paylaştım evim yakın olduğu için haftada 2-3 kaza görüyorum ve ölü görüyorum. Bu bizim sözümüzdür Kızıltepe’nin çevreyolu Kızıltepe’ye kısmet olacak. Kızıltepe’nin çok eksikleri vardır. 19 yıldır  AK Parti bu devleti yönetiyor. Kızıltepemize bir hizmet yok. Kızıltepe’nin çıkışına gidin Urfa’ya kadar farkı göreceksiniz. Kızıltepe büyük bir köy gibidir, ilçeye benzemiyor. Kızıltepe bir köye  benziyor, kışın çamur, yazın toz içerisinde.