Kızıltepe İlçe Sağlık Müdürlüğüne Dr. Gökçe asaleten atandı

Kızıltepe İlçe Sağlık Müdürlüğüne bir süredir vekaleten görev yapan ve asaleten atanan Dr. Abdullah Gökçe yapılan çalışmalar konusunda bilgilendirmelerde bulundu.

Sağlık 13.02.2021 08:28:00 0
Kızıltepe İlçe Sağlık Müdürlüğüne Dr. Gökçe asaleten atandı

Görev süresi boyunca Valilik ve Kaymakamlıktan da başarı belgesi aldıklarını ifade eden Dr. Abdullah Gökçe açıklamasında Kızıltepe ilçesinde asaleten atamasının yapıldığını ve hizmet etmek için görevinin başında olduğunu söyledi.

2019 yılında Mardin Kızıltepe İlçesine ataması yapıldığını ifade eden Gökçe şöyle konuştu:
“Atandıktan sonra Kızıltepe göçmen Sağlık Merkezlerinde poliklinik hizmeti verdim. Daha sonra Göçmen Sağlık Merkezinde Koordinatör olarak görevlendirildim. Suriyeli mültecilere en iyi sağlık hizmeti verme konusunda çaba gösterdik. Göçmen sağlık merkezinde görev yaparken pandeminin vuku bulması ile ilçe sağlık merkezinde vefa sağlık hizmetlerinde görevlendirildim. İlçemizde covid süreci boyunca vefa sağlık hizmetlerini en etkin şekilde yürütülmesi adına arkadaşlarımızla beraber çalışmalarda bulunduk.”

Daha sonra ilçe sağlık müdürümüz Halk sağlığı Başkanı olarak vekaleten görevlendirilmesi üzerine buradaki işlere 3 aydır vekalet ettiklerini belirten Gökçe, “Çalışmalara etkin olarak devam ediyoruz. Kızıltepe’nin bütün köylerinde ve merkezde aşılama hizmetlerimiz devam etmektedir. Hem aile sağlık merkezlerimizde hem de devlet hastanemizde birinci basamakta vatandaşımızın ihtiyaç duyduğu sağlık hizmetlerini en etkili şekilde yapmak için elimizden gelenini yapmaya devam edeceğiz. Asaleten buraya atandım hizmetlerimize devam edeceğiz“ dedi.