Kızıltepe Kızılay Kadın Kollarına ve Kızıltepe Kızılay Engelsiz Birimine Başkan Seçildi

Mardin Kızıltepe ilçesinde Kızılay Şubesi bünyesinde faaliyet yürütecek olan Engelsiz Kızılay Birimi ve ızılay Kızıltepe Şubesi Kadın Kollarına Başkan seçildi.

Gündem 20.08.2022 11:12:00 0
Kızıltepe Kızılay Kadın Kollarına ve Kızıltepe Kızılay Engelsiz Birimine Başkan Seçildi

Kızılay Kızıltepe Şubesi Başkanı Mehmet Timurağaoğlu başkanlığında yapılan toplantıda, Şube bünyesinde faaliyet yürüten Genç Kızılay ekibinden sonra Kadın Kolları ve Engelsiz Kızılay Birimi ekibinin de aktif olarak faaliyete girdiği belirtilerek,  Engelsiz Kızılay Birimi başkanlığına Kızıltepe Engelliler Birliği Spor Kulübü Derneği başkanı İzzettin Akbaba, Kızılay Kızıltepe Şubesi Kadın Kolları Başkanlığına ise Hatun Bilek atandığı açıklandı.

 

Kızılay Kızıltepe Şube Başkanı Mehmet Timurağaoğlu başkanlığında yapılan toplantının ardında yapılan açıklamada, “Bu kapsamda vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek amacıyla Engelsiz Kızılay birimi başkanlığına İzzettin Akbaba’yı, Kadın Kolları Başkanlığına ise Hatun Bilek’in olmasını kararlaştırdık.  İyilik yolunda bizlere katılan Başkanlarımıza ve yönetimlerine başarılar dileriz.” İfadelerine yer verildi.


 

Kızıltepe Engelsiz Kızılay Birimi başkanlığına görevine getirilen İzzettin Akbaba da yaptığı açıklamada, “Engelsiz Kızılay Başkanlığını bize uygun gören Kızıltepe Kızılay Şube Başkanımız sayın Mehmet Timurağaoğlu’na teşekkür ederim. Allah’ın izniyle Kızıltepe Engelsiz Kızılay Birimi olarak aldığımız görevin sorumluluk bilinciyle hep beraber çalışacağız.” Dedi.