Kızıltepe Milli Eğitim Müdürü Dündar görevinden alındı

Kızıltepe ilçe Milli Eğitim Müdürü Rışvan Dündar göreve başlamasından 8 ay sonra görevinden alındı. Dündar’ın yerine Çorum’da 4 derslikli bir okulda öğretmen müdür atandı.

Eğitim 27.12.2021 15:13:00 0
Kızıltepe Milli Eğitim Müdürü Dündar görevinden alındı

Mardin il milli eğitim müdürlüğü görevine getirildikten 10 ay sonra Niğde il milli eğitim müdürü ile Murat Polat ile yer değişimi yaşayan Mehmet Polat’ın ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 8 ay önce atanan ve son birkaç aydır aldığı rapor ve izinlerle Kızıltepe’de görevde olmamasından kaynaklı sık sık gündeme gelen Rışvan Dündar görevinden alındı. Dündar hakkındaki iddiaların incelenmesi için de geçtiğimiz günlerde bakanlık müfettişlerince soruşturmadan geçirilmişti.

Kızıltepe ilçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aslan’ın yerine Mayıs ayında bu göreve getirilen Rışvan Dündar’ın Milli Eğitim Bakanlığı’nın aldığı kararla Ankara il Milli Eğitim Müdürlüğü emrine öğretmen olarak atandığı öğrenilirken yaklaşık 150 bin öğrencisi olan Kızıltepe ilçe milli eğitim müdürlüğüne Çorum’da 4 derslikli bir okulda öğretmen müdür olarak görev yapan Ahmet Bilen’in asaleten atandığı öğrenildi.