Kızıltepe Muş'a farklı yenildi

Bölgesel Amatör Ligi 1. Bölge 2. Grupta mücadele eden Kızıltepe Sportif faaliyetler Kulübü Futbol takımı Muş deplasmanında farklı yenildi. Mazıdağı Fosfat Spor ise farklı kazanıp yenilgisiz liderliğini sürdürdü.

Spor 23.11.2021 09:27:00 0
Kızıltepe Muş

TFF Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 1. Bölge 2. Grupta 4. hafta maçında Kızıltepe S.F. futbol takımı Muş deplasmanında Muş 1984 Muşspor’a 6-0 yenilerek farklı bir skorla Kızıltepe’ye döndü. Ligde ki diğer Mardin Takımı Mazıdağı Fosfatspor ise kendi sahasında karşılaştığı bir diğer Muş takımı Muş Belediyespor’u 3-0 yenerek net bir skorla liderliğini sürdürdü.

Kızıltepe S.F futbol takımı bu haftaki sonucun ardından ligde oynadığı 4 karşılaşmadan da yenik ayrılarak puansız olarak son sırada yer aldı.

 

Ligin 4'üncü haftasını da puansız kapatan Kızıltepe ekibi 4 hafta sonucunda attığı 1 gole karşın kalesinde 15 gol gördü. Geçen hafta takıma kazandırılan yeni transferler ile önümüzdeki maçlarda takımın toparlanması bekleniyor.

Mardin’in diğer temsilcisi Mazıdağı Fosfatspor ise oynadığı 4 maçtan 4 galibiyet alırken kalesinde 1 gol gördü rakip filelere 12 gol bırakan Mazıdağı ekibi ligde yenilgisiz ve puan kaybetmeden liderliğini sürdürdü.

 

BAL liginde 5. Hafta maçlarında Kızıltepe Sportif faaliyetler kulübü futbol takımı 28 Kasım Pazar günü saat 13.00’te Silvan Belediye spor’u konuk edecek. Mazıdağı Fosfat spor ise haftayı bay geçirecek.


Anahtar Kelimeler: Kızıltepe ' farklı yenildi