Kızıltepe Spor Lisesi Erkek Hentbol takımı 2. Lig'e yükseldi

Kızıltepe Spor Lisesi Kulübü Erkekler Hentbol Takımı 2. Lig’e yükseldi.

Spor 10.12.2020 22:34:00 0
Kızıltepe Spor Lisesi Erkek Hentbol takımı 2. Lig

Erkekler Bölgesel Ligi grup müsabakasında, mücadele eden Kızıltepe Spor Lisesi Kulübü, 2’nci Lig bileti aldı.
Gaziantep’te düzenlenen olan Türkiye Erkekler  Hentbol 2. Lige yükselme maçlarında büyük başarı göstererek 2. Lige çıktı.
Bir çok kategoride takım çıkaran tamamı Kızıltepe Spor Lisesinin öğrencilerinden oluşan Erkekler Hentbol takımı da rakiplerini yenerek bir başarıya daha imza attı.
Kızıltepe Spor Lisesi müdürü Mesut Kılıç: “Kulübümüz Erkekler Hentbol takımımız  emeğinin karşılığını başarıya ulaşarak aldı. Gaziantep’te ilinde düzenlenen müsabakalarda Erkekler Hentbol Takımımız 2.Lige yükseldi. Hedefimiz bundan sonra daha üst liglere çıkmak. Bundan sonra da çok iyi çalışarak ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Desteklerini esirgemeyen Sayın Kaymakam/Belediye Başkan V. Hüseyin Çam, İl Milli Eğitim Müdürümüz Şehmus Sümer, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Aslan, Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Abdulkadir GÜMÜŞ’e sonsuz teşekkür ederiz. Ayrıca emeği geçen Öğretmenlerimizden Ferhat Hoca, Nurullah Hoca, Murat Hoca, Fikret Hoca ve öğrencilerimize teşekkür ederiz’’ dedi.
Kızıltepe İlçe Milli eğitim Müdürü Ahmet Aslan: ‘’ Kızıltepe Spor Lisesi okulumuzu ilimiz ve ilçemizi ulusal platformlarda en iyi şekilde temsil ederek başarılarına bir yenisini kattılar. Başarıda emeği geçen idareci ve öğretmenlerimize gönülden tebriklerimizi sunuyoruz ’’dedi.