Kızıltepe Tema Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Yaşam 29.12.2014 07:56:37 0
Kızıltepe Tema Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Tema Vakfı Kızıltepe Gönüllü Sorumluluğu tarafından 28.12.2014 Pazar günü Kızıltepe Öğretmenevi toplantı salonunda Tema üyelerine yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

 Bilgilendirme toplantısına Kızıltepe Gönüllü Sorumlusu İmran Tekin, basın ve halkla ilişkiler sorumlusu Muhammed Dağ, Genç Tema Sorumlusu İsmail Atay, Yavru Tema Sorumlusu Yusuf Sarıyıldız, Minik Tema Sorumlusu Abdulkadir Abak ve Tema üyeleri katıldı. Toplantıda Kızıltepe Tema Gönüllü Sorumlusu İmran Tekin:”Amacımız, Kızıltepe özelinde çevre konusunda farkındalık yaratarak insanların bilinçlenmesini sağlamaktır. Bunun için eğitimin her kademesinde yer alan öğrencilere yönelik ayrı ayrı bilgilendirme çalışmaları yaparak toplumun çevre konusunda daha duyarlı olmasını sağlayacağımıza inanıyorum. Bu noktada okullarda görev yapan eğitimci arkadaşlarımıza büyük görevler düşmektedir. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum ve onlara çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Basın ve halkla ilişkiler sorumlusu Muhammed Dağ ise toplumsal farkındalık oluşturma konusunda yerel basın, sivil toplum kuruluşları ve okul yönetimleri ile ilişki içerisinde olmaya önem verdiklerini, bu sayede çevresel konularda toplumun her kesiminden destek gördüklerini ifade etti. Tema Vakfı’nın kuruluş felsefesini çevrelerine anlatarak çevre konusunda her bireyin aktif olması gerektiğini belirten Dağ, katılımcılara teşekkür etti.

Bilgilendirme toplantısı yeni üye olanların rozet ve kartlarının tesliminden sonra hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.


Anahtar Kelimeler: