Kızıltepe Ticaret Borsasından öğrencilere giyim yardımı

Kızıltepe Ticaret Borsası ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, ilçedeki ilk ve ortaokullardaki yüzlerce öğrenciye giyim ve ayakkabı yardımında bulundu.

Eğitim 3.11.2014 06:52:36 0
Kızıltepe Ticaret Borsasından öğrencilere giyim yardımı

Kızıltepe Ticaret Borsası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin yaptığı katkıyla ilçe merkezinde bulunan ilk ve ortaokullarda bulunan yardıma muhtaç 600 öğrenciye mont hırka ve ayakkabı yardımında bulundu.

Yaptıkları yardımla ilgili bir açıklama yapan Kızıltepe Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Şahin, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin katkılarıyla da her sene geleneksel hale getirmiş olduğumuz öğrencilerimize dağıtılmak üzere giyim ve ayakkabı yardımında bulunuyoruz. Okullar açıldığı zaman bu ihtiyaçları tedarik ederek öğrencilere bire bir teslim ediyoruz. Bu sene ortaokul ve ilkokulların birbirinden ayrılmış olması sebebiyle toplam ilkokul ve ortaokullarımızın sayısı 49 okuldur. 600 öğrenciye giyim yardımında bulunduk. Yaklaşık 30 bin lira civarındadır. Biz özellikle giyim yardımı olarak da kışlık mont, süveter ve ayakkabı yardımında bulunduk. ”ifadelerini kullandı.

Üniversitelerde okuyan öğrencilere de burs yardımında bulunduklarını söyleyen Şahin, “ Bunun haricinde Kızıltepe Ticaret Borsası olarak, şuan üniversitelerde okuyan 36 kişiye de burs vermekteyiz. Bu bursu muhtaç olan öğrencilerimize kontenjan olarak ayırmışız. Bunları sürdürmeye devam ediyoruz.”dedi.