Kızıltepe TOKİ parkının tuvaletlerinin kapalı olması pikniğe gidenleri perişan etti

Kızıltepe Yenikent Mahallesi’nde 80 dönüm alan üzerinde kurulan parkta tuvaletlerin ‘Arızalıdır’ nedeniyle kapalı olmasına vatandaşlar tepki gösterdi.

Gündem 4.06.2023 12:32:00 0
Kızıltepe TOKİ parkının tuvaletlerinin kapalı olması pikniğe gidenleri perişan etti

Kızıltepe’de 80 dönüm arazi üzerinde kurulan ve içerisinde yürüyüş parkuru, mangal alanları çocuk oyun alanları olan Yenikent Mahallesindeki parka hafta sonu akın vatandaşlar büyük şok yaşadı. Söz konusu parkın tuvaletlerinin  ‘Arızalıdır’ gerekçesiyle kapalı olması vatandaşı çileden çıkardı.

Hafta sonu ailesiyle birlikte şehrin stresinden uzaklaşmak için parka geldiğini vurgulayan Abdullah Engin ismindeki vatandaş, ailesiyle birlikte parka gelen vatandaşların ciddi sıkıntı yaşadıklarını vurguladı. Arızanın bir an önce giderilmesi gerektiğini belirten Engin, tuvaletlerin bir an önce açılmasını talep etti.

TUVALETLERDE SU MU YOK?

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Meydanı’nda bulunana tuvaletlerin de arızalıdır diye kapalı olmasının ardından su olmadığı öğrenildi. Şimdi de yine belediyeye ait parkta tuvaletlerin kapalı olmaması su sıkıntısı nedeniyle mi kapalı olduğu sorusunu akıllara getirdi. Çünkü bazı vatandaşlar kadınlar tuvaletinin su olmadığı için temizlenmediğini ileri sürerek bir yetkilinin gelip diğer tuvaletleri de kapatarak gittiğini vurguladı.