Kızıltepe ve Derik'te yine elektrik kesintileri

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. Sistem İşletme Yöneticiliği sulama yapan abonelerin trafolarında faturalandırma yapmak için Kızıltepe ve Derik'te 34 kırsal mahallede elektrik kesintilerine gidileceğini duyurdu.

Gündem 5.09.2023 08:34:00 0
Kızıltepe ve Derik

Yapılan açıklama şu şekilde: "Dikmen-I Trafo Merkezi barası ile irtibatlı F5 Arıklı fideri üzerinde bulunan trafolarda özel müşteriler ekiplerince faturalandırma yapabilmek İçin endeks okuma saha çalışmaları yapılacağından 05.09.2023 günü 09:0018:00 saatleri ansında elektrik kesintisi yapılacaktır. Bu çalışmalar doğrultusunda Kızıltepe İlçesinden; Arıklı, Kaşıklı, Körsu, Küplüce, Tarlabaşl, Tosunlu, Yamaç, Yumrutaş ve Odaköy Mahalleleri elektrik kesintisinden etkilenecektir.
 


Dikmen-l Trafo Merkezi barası ile irtibatlı F6 Yayıklı fideri üzerinde bulunan trafolarda özel müşteriler ekiplerince faturalandırma yapabilmek İçin endeks okuma saha çalışmaları yapılacağından 07.09.2023 günü 09:0018:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacaktır. Bu çalışmalar doğrultusunda Kızıltepe İlçesinden; Akkoç, Büyükayrık, Güngören, Küçükayrık, Sürekli, Yayıklı, Yumuıvak Mahalleleri ve Derik İlçesinden; Gölbaşı Mahallesi elektrik kesintisinden etkilenecektir.
 


Kızıltepe-2 Trafo Merkezi barası ile irtibatlı Fİ 6 Akalın fideri üzerinde üzerinde bulunan trafolarda Özel müşteriler ekiplerince faturalandırma yapabilmek İçin endeks okuma saha çalışmaları yapılacağından 10.09.2023 günü 09:00-18:00 saatleri arasında elektrik kesintisi olacaktır. Bu çalışmalar doğrultusunda Kızıltepe İlçesinden; Büyüktepe, Dora, Gözlüce, Gümüşdere, Harmandiizü, Haznedar, Hocaköy, Işıkören, Kengerli, Koçlu, Sarıca, Sevimli, Yaşarköy, Ycnikcnt, Yuılözü, Ziyaret ve Çamlıdere Mahalleleri elektrik kesintisinden etkilenecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."


Anahtar Kelimeler: Kızıltepe Derik' elektrik kesintileri