Kızıltepe Vefa Projesi hayata geçirildi

Mardin Kızıltepe ilçesinde 60 yaş ve üzeri yaşlı ile engelli vatandaşlara hizmet verecek Vefa Projesinin açılışı yapılarak hayata geçirildi.

6.06.2023 08:24:00 0
Kızıltepe Vefa Projesi hayata geçirildi

Kızıltepe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, 60 yaş ve üzeri yaşlılar ile engelli vatandaşlar için Kızıltepe Vefa Projesi hayata geçirildi. Projenin açılışını Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Fatih Cıdıroğlu gerçekleştirdi.

Kızıltepe Kaymakamı/Belediye Başkan vekili Fatih Cıdıroğlu, Kızıltepe Vefa Projesi’nin açılışını gerçekleştirerek Kızıltepe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı müdürü Alaattin Özel ile projede görev alan personellerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İlçe Kaymakamı Cıdıroğlu çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, “Proje kapsamında vatandaşların; ev temizliği, kişisel bakımı, kuaför, elbise ve perde yıkama, maaş çekimi, hastane işlemleri, elektrik- su -telefon faturası ödeme işlemleri, yemek yapma, elbise ütüleme, terzi, alışveriş ve resmi kurumlarla ilgili talepleri karşılanıyor. 39 personel ve 6 araçla 680 vatandaşımız bu hizmetlerden faydalanıyor.” Bilgisini paylaştı.

 

 


Anahtar Kelimeler: Kızıltepe Projesi hayata geçirildi