Kızıltepe Ziyaret Ortaokulu öğretmenlerinden örnek davranış

Mardin Kızıltepe’de ilçesinde bulunan Ziyaret İmam Hatip Ortaokulu öğretmenleri kolları sıvayarak okulu temizliğini yaptı.

Gündem 19.09.2023 10:55:00 0
Kızıltepe Ziyaret Ortaokulu öğretmenlerinden örnek davranış

Okulun içini temizleyerek derse hazır hale getiren öğretmenler ayrıca okulun bahçesini de Belediye ekiplerinin desteğiyle öğrencilere hazır hale getirildi.

Kızıltepe ilçesinde yaklaşık 100 öğrencisi bulunan Ziyaret Ortaokulu eğitimin başladığı günde hazır bir şekilde öğrencilerini ağırladı.

Mardin Havalimanına 2 km uzaklıktaki okulda değişim rüzgarları eserken okulun Okul İdaresi ve Öğretmenleri okulların tatil olduğu dönemde el ele vererek okullarını yeni döneme hazır hale getirdi.

 

Temel Hedeflerinin Kaliteli Bir Eğitim Öğretim olduğunu bunun için de temizliğin önemli olduğunu kaydeden Müdür Yardımcısı Abdulkadir Koçhan, Önce okulun içini deterjanlı su ile yıkadıklarını sonra bahçede genel bir temizlik çalışması yapıldığını geleceğimiz olan bu çocuklar için çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.

“Çocuklarımızı çok seviyoruz, çocuklar bize emanet biz de bu emanete sahip çıkmak zorundayız.” Diyen Okul Müdürü Burhan Dölcek, “Çocuklarımıza aydın bir gelecek oluşturmak için var gücümüzle çalışacağız. Temiz Okul Kaliteli Eğitim diyoruz. Her zaman sahada öğrencilerimiz ile beraber olacağız. Amacımız okulun başarısını yükseltmek bunu gerçekleştirmek için de gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Okul yöneticilerindeki bu azim ve kararlılığın bütün herkese örnek olmasını temenni ediyoruz. Başarılar Diliyoruz.”