Kızıltepe´de 23 Nisan kortejine vatandaşlar balkonlarından eşlik etti

Kızıltepe ilçesinde belediye korona virüs nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı evlerinde kutlayan çocuklar için kortej oluşturdu. Çocuklar ebeveynleriyle ellerine aldıkları ay yıldızlı bayraklarla korteje balkonlarından eşlik etti.

Gündem 23.04.2020 12:09:05 0
Kızıltepe´de 23 Nisan kortejine vatandaşlar balkonlarından eşlik etti

Mardin´in Kızıltepe ilçesinde belediye korona virüs nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı evlerinde kutlayan çocuklar için kortej oluşturdu. Çocuklar ebeveynleriyle ellerine aldıkları ay yıldızlı bayraklarla korteje balkonlarından eşlik etti

Korona virüs tedbirleri kapsamında Mardin´in  de aralarında bulunduğu 31 ilde sokağa çıkma kısıtlaması dün gece itibariyle başladı. 4 gün sürecek kısıtlama nedeniyle Kızıltepe´de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nda sessizliğe büründü. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam´ın talimatıyla belediye ekipleri araçları ay yıldızlı bayraklar ve balonlarla süsleyerek kortej oluşturdu.  Araçlarda bulunan palyaçolar çocukları sevindirdi. İlçede de çocuklar ve ebeveynleri ellerine aldıkları Türk bayraklarıyla korteje balkonlarından eşlik etti.