Kızıltepe´de atom içeceğine yaz kış ilgi var

Yaz kış ilgi gören atom özellikle sıcak havalarda vatandaşı serinletiyor. Bir çok meyvenin karışımından yapılan atomu içen vatandaşlar rahatladıklarını ifade ediyor.

Yaşam 27.07.2019 11:00:30 0
Kızıltepe´de atom içeceğine yaz kış ilgi var

HABER SELMAN GÜNEŞ

Kızıltepe ilçesinde organik meyvelerin, süt ve bal´ın karışımıyla yapılan ?atom´ büyük ilgi görüyor. Katı meyve sıkacağı ile kokteyl haline getirilen ?Atom´ ismi verilen içeceğin içerisinde vitamin ve protein açısından çok değerli besinler ve meyveler bulunuyor.

Cumhuriyet Meydanında yaklaşık 10 yıldır hizmet veren Meşhur Mersin Atomcusu İşletmeci Mehmet Siraç Bedir, kullandıkları ürünlerin doğal olduğunu söylüyor. Mersin´de 10 yıl çalıştıktan sonra memleketine dönüş yaptığını aktaran Bedir, işlerini severek yaptıklarını ifade ediyor. Bedir, ?Muz, süt, bal, fındık, çilek ve daha bir çok meyve katı meyve sıkacağı ile kokteyl haline getiriliyor. Bu meyve karışımı olan içeceğe atom ismi veriliyor. Kış ve yaz mevsimlerinde büyük ilgi gören atom yaz aylarında sıcaktan bulanan vatandaşları rahatlatmak için çok ideal bir içecek. Kışın da gribal enfeksiyonlara iyi geliyor.? açıklamasını yaptı.

Menülerinin çok zengin olduğunu aktaran genç işletmeci, ?Atom, meyveli atom, avakado, ballı muzlu süt, portakal suyu, greyfurt suyu, havuç suyu, elma suyu, nar suyu, karışık meyve kokteyli, c vitamin ve şalgam gibi içeceklerin yanı sıra tost çeşitlerimiz var.? şeklinde konuştu.
Vatandaşların gözü önünde sıkılan doğal meyveleri görün vatandaşlar atom içeceğini büyük bir güven içerisinde içiyor./resimler/2019-7/27/1102194320545.jpg/resimler/2019-7/27/1102502133532.jpg