Kızıltepe´de beyaz eşya ve mobilya mağazasında yangın

Kızıltepe´de bir beyaz eşya ve mobilya mağazasında büyük bir yangın meydana geldi. İtfaiye ekipleri yangını uzun uğraşlar sonucu söndürdü. 3 katlı mağazada çıkan yangının büyük bir zarara sebep olduğu belirtildi.

Gündem 14.07.2019 05:23:23 0
Kızıltepe´de beyaz eşya ve mobilya mağazasında yangın

SELMAN GÜNEŞ

Kızıltepe´de bir  beyaz eşya ve mobilya mağazasında büyük bir yangın meydana geldi. İtfaiye ekipleri yangını uzun uğraşlar sonucu söndürdü. 3 katlı mağazada çıkan yangının büyük bir zarara sebep olduğu belirtildi.

Olay akşam saat 21.30 sularında meydana geldi. Eninilen bilgilere göre, Yeni Mahalle Şahkulubey Caddedi  Öğretmen Evi karşısında bulunan 3 katlı beyaz eşya ve mobilya satışı yapılan 3 katlı bir mağazada yangın çıktı. Olay yerine itfaiye, polis, ve acil sağlık ekipleri sevk edildi.Yangına müdahale için elektrikler kesildi. İtfaiye ekipleri bodrum katında başlayan ve diğer katları da saran yangını uzun bir sürede sündüre bildi. İki itfaiye ekibi dumandan etkilendi. Soğutma çalışmaları sırasında iş yerinin sahiplerinden biri içeri girmek istedi polis ekipleri izin vermedi. 

 

Maddi hasarın çok büyük olduğu yangının çıkış nedeninin ise yapılan incelemelerde belirleneceği ifade edildi.