Kızıltepe´de Çay-Kur´un çay ikramı ilgi gördü

Kızıltepe´de tanıtım amacıyla gelen Çay-Kur gezici TIR´ına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Mardin Kızıltepe Çay-Kur Rizespor Taraftarlar Derneği Başkanı Harun Çınar, kardeşlik köprüsü bağlamında Kızıltepe´de vatandaşlara çay ikramında bulunduklarını söyl

Yaşam 17.02.2019 16:44:02 0
Kızıltepe´de Çay-Kur´un çay ikramı ilgi gördü

SELMAN GÜNEŞ

Karedeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi kardeşlik köprüsü hamsi ve bulgur festivalinden sonra şimdi de çay ikramıyla etkinliği düzenlendi. Çay-Kur TIR´ı  Kızıltepe ilçesi Cumhuriyet meydanında vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Tanıtım amacıyla ilçeye gelen Bölge müdürü Ali Satı, Dernek başkanı Harun Çınar ile birlikte misafirleri birlikte karşılayıp ağırlarken standı STK, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar ziyaret etti. Mardin-Kızıltepe Çay-Kur Rizespor Taraftarlar Derneği Başkanı Harun Çınar tarafından Bölge Müdürü Ali Sati´ye bir teşekkür plaketi verildi.

 

Mardin Kızıltepe Çay-Kur Rizespor Taraftarlar Derneği Başkanı Harun Çınar,  kardeşlik ve gönül köprüsü kurmak istediklerini söyledi. Çınar, ?İki gündür çay TIR´ımız Kızıltepe halkı için buraya geldi. Kardeşlik köprüsü için çok güzel oldu. Rize´den gelen standı buraya kurduk. Kızıltepeliler de çok memnun oldu. Büyük ilgi gösterdiler. Çayımızı ikram ediyoruz. Çay-Kur Bölge Müdürü Ali Sati´ ye çok teşekkür ederiz. Yaklaşık 25 kilo kuru çayı yapıp dağıttık. Vatandaşlar da çok memnun kaldı.?  dedi.

 

2 gün boyunca devam eden etkinlikte 25 kilo gram kuru çay kullanıldı. TIR´ın bundan sonraki durağı Batman olacak.