Kızıltepe´de engellilere yönelik proje tanıtım eğitimi verildi

Kızıltepe Engelliler Gücü Spor Kulübü Derneği olarak verilen Muhasebe yardımcısı kursunun yanında Proje tanıtım eğitimi verildi.

Yaşam 2.08.2019 15:56:05 0
Kızıltepe´de engellilere yönelik proje tanıtım eğitimi verildi

Kızıltepe Engelliler Gücü Spor Kulübü Derneği olarak verilen Muhasebe yardımcısı kursunun yanında Proje tanıtım eğitimi verildi. Kızıltepe Engelliler Gücü Spor Kulübü Derneği Başkanı Mehmet Yusuf Taşkın yaptığı açıklamada ?Kızıltepe Engelliler Gücü Spor Kulübü Derneği olarak verilen Muhasebe yardımcısı kursunun yanında Dernek Merkezimizde Proje tanıtım eğitimini verdik. Engellilere yönelik Proje tanıtım eğitimini veren Proje Danışmanı ile İş ve Meslek Danışmanı Adnan Yalçin ve eğitime katılan engellilerimize teşekkür ediyorum.?

Proje Danışmanı ile İş ve Meslek Danışmanı Adnan Yalçin ise gönüllü olarak engellilere yönelik proje tanıtım eğitimi verdiklerini ifade etti. Yalçin, ?Engellilerimize hem kendi işini kurabilecek desteklerden hem de başvurabilecek sosyal projeler hakkında bilgiler paylaşıldı. Verdiğimiz eğitimde KOSGEB, İŞ KUR, TKDK, DİKA, BAKANLIK projeleri ile AB ve Erasmus projeleri kapsamında verilen desteklerle ilgili bilgilendirmeler yapıldı. Verimli bir eğitim olduğunu düşünüyorum. Engellilerimiz bu konularda nasıl bir yol izlemeleri konusunda bilgilendirmeler yaptık.? dedi.

Proje danışmanı Yalçin, projesi olan engellilere ücretsiz ve gönüllü danışmanlık yapacağını taahhüt etti.