Kızıltepe´de feci kaza: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Kızıltepe´ye bağlı kırsal alanda bulunan Büyükboğaziye Mahallesi ve Beşik Mahallesi arasında kamyonet ile Suriyeli 2 kişinin bulunduğu motosiklet çarpıştı. Kazada motor sürücü hayatını kaybederken bir kişi de ağır yaralandı.

Yaşam 10.03.2019 19:20:52 0
Kızıltepe´de feci kaza: 1 ölü, 1 ağır yaralı

HABER MERKEZİ

Kızıltepe´ye bağlı kırsal alanda bulunan Büyükboğaziye Mahallesi ve Beşik Mahallesi arasında kamyonet ile Suriyeli 2 kişinin bulunduğu motosiklet çarpıştı. Kazada motor sürücü  hayatını kaybederken bir kişi de ağır yaralandı.

Trafik kazası, saat 16.00 sıralarında Büyükboğaziye ile Beşik mahalleleri arasında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Selim Orhan, yönetimdeki 63 UUE 424 plakalı kamyonet ile Suriyeli Hüseyin Hamdo (34) ile F. H. üzerinde bulunduğu motosiklet kafa kafaya çarpıştı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine jandarma ve 112 acil sağlık ekiperi sevk edildi. Ceylanpınar´ın Han Mahallesi´nde sulamacı oluğu öğrenilen motosiklet sürücüsü Hüseyin Hamdove F.H., olay yerine gelen ambulansla Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırıdı. Motosiklet sürücüsü Hamdo yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, F. H´nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Kamyonet sürücüsünün ise kazadan yara alamadan kurtulduğu belirtildi. 

Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.