Kızıltepe´de karantinaya alınan adreslerde pankartlı önlem

Kızıltepe ilçesinde korona virüs tespit edilen şahısların oturduğu 6 ayrı adres karantinaya alınmıştı. Covid-19 salgınının yayılmasını önlemek ve vatandaşları korumak için bina girişlerine polis bariyeri ve uyarıcı pankart asıldı. Ayrıca polis ekipleri ad

Gündem 5.06.2020 09:09:44 0
Kızıltepe´de karantinaya alınan adreslerde pankartlı önlem

Kızıltepe ilçesinde korona virüs tespit edilen şahısların oturduğu 6 ayrı adres karantinaya alınmıştı. Covid-19 salgınının yayılmasını önlemek ve vatandaşları korumak için bina girişlerine polis bariyeri ve uyarıcı pankart asıldı. Ayrıca polis ekipleri adres önlerinde uyarıcı anonslar yapıyor.

Kızıltepe ilçesi Tepebaşı, Atatürk, Fırat ve Şahkulubey Mahallelerinde 6 adreste bazı kişilerde korona virüs tespit edilmişti. Söz konusu adresler karantinaya alındı.  Korona virüs salgınının yayılmasını önlemek ve vatandaşları korumak için bina girişlerine ?Bu adreste korona virüs tedbirleri kapsamında karantina uygulanmaktadır.  Lütfen sosyal mesafeye uyalım´ pankartı asıldı.

Ayrıca bina girişlerine polis bariyeri yerleştirilirken polis ekipleri karantinaya alınan bina girişlerini de kontrol ederek Türkçe ve Kürtçe anonslarla vatandaşları uyarıyor.