Kızıltepe´de kömür dağıtımı

Kızıltepe Kaymakamlığı bin 725 ton kömürü ihtiyaç sahiplerine dağıtmaya başlandı. Görevliler ihtiyaç sahiplerine kömürlerini evlerine kadar götürüyor.

Gündem 17.12.2019 07:44:14 0
Kızıltepe´de kömür dağıtımı

Kızıltepe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ((SYDV) )tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere kömür dağıtımına başlanıldı. Ekipler kamyonetlere yüklediği kömürleri ailelerin evlerine kadar götürüyor. SYDV bin 725 ton kömürü 16 merkez, 174 kırsal mahallede dağıtıyor.

 

Kızıltepe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı  Müdürü Alaaddin Özel, hane ziyaretlerinde tespit edilen ihtiyaç sahiplerine kömür yardımında bulunulduğunu söyledi. Özel vatandaşa kaliteli kömürü verdiklerini belirterek, ?Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Hüseyin Çam´ın talimatlarıyla 2020 kapsamında tarafından bin 725 ton kömür dağıtıyoruz.  Kömürümüzü 16 merkez mahalle ve 174 kırsal mahallede ihtiyaç sahiplerine dağıtıyoruz. Sosyal yardımlaşma ekiplerimiz ilk önce hanelere ziyaretler yapıyor. Biz burada ihtiyaç sahiplerini tespit ediyoruz. Kapı kapı dolaşarak kömürü teslim ediyoruz. İnşallah vatandaşlarımız bu kömürden en güzel şekilde faydalanacak.?dedi.

Kömürüne kavuşan vatandaşalar da teşekkürlerini ileterek mutluluklarını dile getirdi.