Kızıltepe'de 75 bin öğrenciye sömestre tatili hediyesi

Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam, ara tatile girecek 8 bini köy okulu öğrencisi olmak üzere 75 bin öğrenciye lunaparka ücretsiz giriş bileti hediye edeceklerini söyledi.

Gündem 12.01.2022 15:24:00 0
Kızıltepe

 

10 Ocak gazeteciler günü dolayısıyla basın mensupları ile bir araya geldiği proğramda konuyla ilgili açıklamada bulunan Kaymakam Çam, Movaprak Kılınç Lunaparka işletmecisi Hacı Kılınç ile protokole imza attı.

 

İlçe Kaymakamı Belediye başkan vekili Hüseyin Çam, Protokole imza atmadan önce yaptığı açıklamada, 75 bin öğrenciye 2şer bilet olmak üzere 155 bin lunaparka bedava giriş biletini karneler ile birlikte öğrencilere dağıtacaklarını belirterek şunları söyledi.

Çam, "Biliyorsunuz sömestr tatili başlıyor. Movapark yanında bulunan Lunapark var işletmeciliğini Gaziantep bölgemizden gelen Hacı Kılınç ve kardeşi yapmakta. Yapılan görüşmeler sonucunda İlçemizde eğitim gören 75 bin öğrencimize anaokulundan başlayıp 12 sınıf sonuna kadar olan öğrencilerimize bir karne hediyesi olarak cuma günü karne ile birlikte veriyoruz. toplamda 155 bin adet biletimizi çocuklarımıza dağıtmış olacağız. Kılıç Lunapark’a bu anlamlı desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Her çocuğumuza Kızıltepe Kaymakamlığı ve belediyesi olarak 2 tane bilet hediye ediyoruz ve bunu 20 Nisan tarihine kadar kullanabilecekler.  Hacı abiye böyle önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptığından desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Tanesi 7 lira olan biletler toplamda 1 milyon üzerinde sosyal sorumluk kapsamında katkı sundular bize.” dedi.

 

Yapılan konuşmanın ardında basın mensuplarının huzurunuzda Çam ile Kılınç tarafından protokol imza atıldı.