Kızıltepe`de bıçaklı kavga: 4 yaralı

Kızıltepe ilçesinde çıkan bıçaklı kavgada aynı aileden 4 kişi yaralandı.

Gündem 1.09.2014 09:04:08 0
Kızıltepe`de bıçaklı kavga: 4 yaralı

Kızıltepe ilçesinde dün gece saatlerde aracı aniden istop eden şahısla, arkadan gelen araç sahibi arasında çıkan kavgada, aynı aileden 4 kişi yaralandı.

İddiaya göre, Kızıltepe ilçesi İpek Yolu Caddesi Yeni Mahalle’de dün akşam saatlerde evine giden Abdullah Akkoyun’un kullandığı araç, kavşakta iken aniden istop etti. Aracı ile Akkoyun’un arkasında seyreden Abdussametoğulları ailesinden olduğu belirtilen bir genç ise küfürlü bir şekilde aracın durmasına tepki gösterdi. Araç sahipleri arasında çıkan tartışma, çevredeki esnafın araya girmesi ile kısa süreli son buldu. 

Esnafın araya girmesiyle oradan uzaklaşan ve soy ismi Abdussametoğulları olduğu iddia edilen genç, daha sonra yakınları ile birlikte gelerek Abdullah Akkoyun’lu ve ailesine saldırdı. Çıkan kavgada, Ümran(32) ve Zennun Akkoyun (25) kardeşler ve amcaoğulları Mehmet Akkoyun (19) çeşitli yerlerinden aldıkları bıçak darbeleriyle yaralandı. Ümran ve Zennun’un anneleri Hanife Akkoyun (55) ise karşı tarafın olay yerinden kaçmaya çalıştığı esnada arabalarının çarpması sonucu yaralandı. Saldırgan tarafın kaçarken silahla birkaç kez havaya ateş ettiği belirtildi.

Kavga sırasında yaralanan Akkoyun ailesinden 4 kişi, olay yerine gelen ambulanslarla Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi alındı. Kazada yaralanan şahısların tedavilerinin ardından bu sabah taburcu edildiği öğrenildi.

Bıçakla yaralama olayıyla ilgili polis tarafından soruşturma başlatılırken saldırgan taraftan ise  henüz kimsenin yakalanmadığı belirtiliyor. (İLKHA)