Kızıltepe’de çocuğu darp eden antrenör tutuklandı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde bir beden eğitimi öğretmeninin 9 yaşındaki bir çocuğu yere fırlatma görüntüleri büyük tepkiyle karşılanmıştı. Adliyeye çıkarılan şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş 10.10.2022 18:21:00 0
Kızıltepe’de çocuğu darp eden antrenör tutuklandı

Olay, dün Kızıltepe Turgut Özal Mahallesi’nde bulunan Kızıltepe İlçe Stadı’nda meydana geldi. Bir yetişkinin bir çocuğu dövme anı görüntüsü sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Görüntülerde çocuğu döven şahsın Kızıltepe’de bir özel lisede beden eğitimi öğretmeni ve bir futbol takımının futbol okulunda antrenörlük yapan C.K., olduğu öğrenildi. Dayak yiyen çocuğun ise Dicle İlköğretim Okulu öğrencisi 9 yaşındaki Y.Ö., öğrenildi. Cep telefonuyla çekilen ve sosyal medyada büyük yankı uyandıran görüntülerde C.K.’nın Y. Ö.’yü dövüyor. C.K.’nın çocuğun yakasından tutup yere fırlattığı görülüyordu. Sosyal medyada paylaşılan ve büyük tepkiye neden olan görüntülerden sonra C.K. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından hakim karşısına çıkarılan C.K.’nin adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Olay nasıl gelişti?

İddiaya göre, antrenör C.K., 9 yaşındaki Y.Ö.’nün elindeki muştayı almaya çalıştı. Muştayı vermeyip direnen çocuğu havaya kaldıran antrenör daha sonra çocuğu yere vurdu. Ailenin şikayeti üzerine gözaltına alınan C.K.’nın ifadesinde ‘‘Elindeki muştayı almaya çalıştım. Onu savurduktan sonra muşta yere düştü” dediği öğrenildi.