Kızıltepe’de çorba çeşmelerinde ikrama başlandı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde Kaymakamlık Belediye işbirliği ile kurulan çorba çeşmelerinden vatandaşlara sıcak çorba ikramına başlandı.

Gündem 25.10.2023 21:54:00 0
Kızıltepe’de çorba çeşmelerinde ikrama başlandı


Kızıltepe ilçesinde Kaymakamlık ile Belediye tarafından Cumhuriyet Meydanı, Devlet Hastanesi bahçesi ve ilçe otogarı olmak üzere 3 ayrı noktada kurulan çorba çeşmelerinden vatandaşlara sıcak çorba ikramına başlandı. Çorba çeşmeleri hafta içi her gün saat 07.00 itibariyle vatandaşların hizmetinde olacak.

Sıcak çorba ikramına başlanması nedeniyle Kızıltepe Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan çorba çeşmesinde açılışı yapılarak öğrencilere ve meydanda bulunan vatandaşlara ilçe Kaymakamı Abdullah Şahin tarafından ikramda bulunurdu.

Cumhuriyet Meydanında düzenlenen Çorba çeşmesi açılışına, Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdullah Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı İsa Büyük, Ak Parti İlçe Başkanı Bülent Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülkadir Gümüş, Öğretmen ve öğrenciler ile Kızıltepe Kaymakamlığı ve Belediyesi Birim Amirleri katıldı. İlk çorba dağıtımını öğrencilere yapan ilçe Kaymakamı Şahin, Sıcak çorba ikram çeşmesini ilçe Otogar alanında, Cumhuriyet Meydanı ve Devlet Hastanesi bahçesinde olmak üzere 3 farklı noktada açtıklarını söyledi.

Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdullah Şahin okul öğrencileri ve vatandaşlara çorba ikramında bulunduktan sonra şu açıklamada bulundu, “Bu sabah itibariyle faaliyete başlayan ve İçimizi ısıtacak bir çalışma olan çorba çeşmelerimiz hafta içi her gün sabah 07.00-09.00 arasında yaklaşık 5 bin kişiye 3 ayrı noktada hizmet verecek. Bu çalışmadan dolayı Belediyemiz kültür ve sosyal işler müdürlüğümüze teşekkür ediyorum.”