Kızıltepe’de erkekler de kadınlar kadar cilt bakımına özen gösteriyor

Mardin’in ödüllü erkek kuaförü Yusuf Aydın, yeni mekanında saç sakal tıraşının yanışı cilt bakımı hizmeti de vermeye başladı. Aydın, günümüzde artık erkekler de kadınlar kadar cilt bakımlarına özen gösterdiğini söyledi.

Yaşam 11.12.2020 08:43:00 0
Kızıltepe’de erkekler de kadınlar kadar cilt bakımına özen gösteriyor

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde yaşayan ödüllü kuaför Yusuf Aydın,  yeni mekanında  bir çok yeniliği de beraberinde getirdi.  Aydın, salonunda saç, sakal tıraşından sonra buhar makinesinde müşterilerinin yüzlerindeki akneleri aldırıyorlar, şok cihazıyla yüzlerindeki kırışıklıkları gideriyorlar.

Yusuf Aydın. Aydın artık erkelerin de kadınlardan daha çok cilt bakımı yaptırdıklarını ifade ediyor. Aydın, “Birkaç ay önce salonumuzu yeniledik. Burada saç bakımı, cilt bakımı, pedikür, manikür yapıyoruz. Son zamanlarda erkekler kadınlardan daha çok cilt bakımına özen gösteriyor. Burada yaptığımız cilt bakımında önce buhar veriyoruz. Ondan sonra akneleri alıyoruz, sivilceleri alıyoruz. Gibi işlemleri gerçekleştiriyoruz. Perma ve saç boyası yapıyoruz” dedi.

“Bakımın cinsiyeti olmaz”

Salona gelen müşterilerden Doğan Ergül, “Günümüzde bilinen kadınlar erklerden daha çok bakım yapıyor. Ama ben bunun yanlış olduğunu düşünüyorum.  Bakımın cinsiyeti yoktur kendini özel hisseden, kendini seven herkes bakım yaptırabilir” diye konuştu.