Kızıltepe’de gasp yapan 2 zanlı tutuklandı

Kızıltepe'de kaçırdıkları adamın aracında bulunan eşyaları da gasp eden iki şüpheli şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Gündem 1.01.2024 19:54:00 0
Kızıltepe’de gasp yapan 2 zanlı tutuklandı

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde iki şüpheli, bir adamı önce tehdit ederek kaçırdı. Şahıslar kaçırdıkları adamın bindiği araçta bulunan POS cihazı, kredi kartları ve kimlikleri de rehin aldı. Olayı gerçekleştirdikleri iddia edilen 2 şüpheli Kızıltepe polisi tarafından göz altına alındı. Şahısların emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandığı belirtildi.

 

Edinilen bilgiye göre, Kızıltepe’de bir şahıs arkadaşının aracı ile gezintiye çıktığı sırada arkadaşının eski ortağı ile karşılaştı. Arkadaşının kendisine borçlu olduğunu iddia eden şüpheli, yanında bulunanlarla araca zorla binerek sahsı tanımadığı bir eve götürdü.

Arkadaşının borçları için kendisini tehdit eden şüpheliler, araçta bulunan POS cihazı, kredi kartları ve kimlikleri rehin aldı. Durumu öğrenen eski ortağı polise giderek şikayetçi oldu.  Şüphelilerin evinde arama yapan Kızıltepe Asayiş Büro Ekipleri 4 şahısla birlikte 3 adet silah şarjör ve fişek, iki adet bıçak, bir adet şase numarası kazınmış motosiklet, bir adet hassas terazi, 0,70 gr Metamfetamin ve şikayetçi şahsa ait pos makinesi kimlik ve kredi kartlarını ele geçirerek muhafaza altına aldılar.


Konuyla ilgili gözaltına alınan iki şüpheli  şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.


Anahtar Kelimeler: Kızıltepe’ yapan zanlı tutuklandı