Kızıltepe’de Genç Girişimciler ve Kadın Girişimciler Kurulu seçimi yapıldı

Mardin Genç Girişimciler ve Kadın Girişimciler Kurulu icra komitesi seçimleri Kızıltepe Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Gündem 20.10.2023 14:10:00 0
Kızıltepe’de Genç Girişimciler ve Kadın Girişimciler Kurulu seçimi yapıldı

Kızıltepe Ticaret ve Sanayi odasında yapılan bilgilendirmede şunlar kaydedildi: “TOBB Genç Girişimciler Kurulu (TOBB GGK), TOBB bünyesinde teşekkül ettirilen ve TOBB Yönetim Kurulu’nun alacağı kararlara ışık tutan, genç girişimcilik konusunda temel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari bir kuruldur.

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu (TOBB KGK), TOBB bünyesinde kadın girişimcilik konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari bir kuruldur. Kurul aynı zamanda kadın girişimcilere eğitim, kapasite geliştirme desteği ile girişimci fikirlerini hayata geçirmelerinde destek sağlamak üzere kurulmuştur.”

Kızıltepe Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Dündar yapılan seçimle oluşturulan Genç Girişimciler ve Kadın Girişimciler Kurulunun hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.