Kızıltepe’de hastalığından dolayı çalışamayan baba yardım bekliyor

Kızıltepe ilçesinde yaşayan inşaat işçisi Mesut Selvitepe (38) geçirdiği trafik kazası sonucu belindeki fıtık nedeniyle artık çalışamıyor.

Yaşam 8.02.2021 11:29:00 0
Kızıltepe’de hastalığından dolayı çalışamayan baba yardım bekliyor

Kızıltepe ilçesinde yaşayan inşaat işçisi Mesut Selvitepe (38) geçirdiği trafik kazası sonucu belindeki fıtık nedeniyle artık çalışamıyor. Evlerinin  bir kısmının damını çadırla kapattıklarını belirten 4 çocuk babası Selvitepe, hayırseverlerden yardım bekliyor.

Kızıltepe Köprübaşı Köyü’nde yaşayan inşaat işçisi Mesut Selvitepe geçtiğimiz yıl motosikletle geçirdiği trafik kazasından sonra 3 ameliyat geçirdi. Belinde fıtık oluşan Selvitepe, artık çalışamadığını söylüyor. Çocuklarının ihtiyaçlarını karşılayamayan 4 çocuk babası Selvitepe, damlarının bir kısmını da maddi imkansızlıklar sebebiyle çadırla kapattıklarını belirtti.  

Selvitepe, “Ben çalışamıyorum, bende 7 fıtık vardı. Aileme bakmak için hiç kimse yok. Artık ben de yerde kaldım onun için bir şey yapamıyorum. Görüyorsunuz evin üzerini kapatamadığım için çadır vurdum ama yine damlıyor. Kaymakamdan, milletimizden yardım bekliyoruz. Allah onlardan razı olsun” dedi.

Anne Ayhan Selvitepe ise, “Maddi durumumuz yok. Evimizin üzeri açıktı, mecburen naylon yaptık. Çünkü yağmur yağdığında evimize su geliyordu. Evimizin için ıslanıyordu. Çocuklarımız küçüktü kış olduğu için naylon aldık ve kapattık” diye konuştu.