Kızıltepe’de İhtiyaç sahibi öğrencilere tıraş ve çanta hediyesi

Kızıltepe Halk Eğitim Merkezinde okullar açılmadan ihtiyaç sahibi öğrenciler ücretsiz saç tıraşı edilerek çanta hediye edildi.

Gündem 7.09.2023 00:04:00 0
Kızıltepe’de İhtiyaç sahibi öğrencilere tıraş ve çanta hediyesi

Halk Eğitim Merkezinin berber salonunda çocuklar önce tıraş ediliyor. Tıraştan sonra da okul çantası ve içince çeşitli kırtasiye malzemesi hediye edilerek okula hazır hale getiriliyor.

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’in talimatlarıyla bu hizmeti gerçekleştirdiklerini aktaran Kızıltepe Halk Eğitim Müdürü Mehmet Büyük, Halk Eğitim merkezi olarak amaçlarının ihtiyaç sahibi çocuklara katkı sağlamak olduğunu söyledi.

Bu anlamda katkı sunan hayırsever vatandaşlara teşekkür eden Büyük, şunları söyledi:

“Kızıltepe halk Eğitim Merkezi olarak bu yıl da okullar açılmadan önce ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarına kurumumuzda ağırlıyoruz. Bizim daha öncede mobil berber ekibi olarak görev yapan öğretmenlerimiz burada bizim berber salonumuzda çocuklarımızı tıraş ediyorlar. Temiz bir şekilde onları okullarına uğurlamak istiyoruz. Uğurlamadan önce hayırsever vatandaşlarımızın  bizlere göndermiş olduklarını çantaları kendilerine hediye edip inşallah okullarına başarılı bir eğitim süreci görmek üzere gönderiyoruz. “