Kızıltepe’de karısını öldüren koca’da hayatını kaybetti

Eşini öldürdükten sonra silahla kafasına sıkan ve günlerdir hastanede yaşam mücadelesi veren Ömer Durak da hayatına kaybetti.

Asayiş 7.10.2023 14:40:00 0
Kızıltepe’de karısını öldüren koca’da hayatını kaybetti

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde  uzaklaştırma kararı olan 42 yaşındaki Ömer Durak, 4 çocuk annesi eşi 36 yaşındaki Semra Durak’ı sokak ortasında silahla öldürdükten sonra intihara teşebbüs etmişti. Günlerdir hastanede yaşam mücadelesi veren Ömer Durak da hayatına kaybetti.

Olay 2 Ekim akşam saatlerinde Kızıltepe ilçesi Koçhisar Mahallesi 309 sokakta meydana geldi. İddialara göre 42 yaşındaki Ömer Durak, 4 çocuk annesi 36 yaşındaki Semra Durak ile 1 yıl önce yaşadıkları tartışma yüzünden uzaklaştırma aldı. Ömer Durak, eşi Semra Durak’ı bulundukları evin sokağında kurşun yağmuruna tuttu. Kanlar içerisinde kalan Semra Durak yere yığılırken  Ömer Durak, aynı silahla kafasına da sıktı.

çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalenin ardımdan ikili ambulansla hastaneye götürüldü. Semra Durak hayatinı kaybederken Ömer Durak Diyarbakır’a sevk edildi.

2 Ekimden beri yaşam mücadelesi veren Durak bugün sabah saatlerinde tedavi gördüğü hastane hayatına kaybetti.

Durak’ın bugün öğleden sonra saat 2 sıralarında Sürekli Köyünde defnedileceği belirtildi. Semra Durak da geçtiğimiz günlerde Akziyaret köyüne defnedildiği öğrenildi.

Geride kalan 1 kız, 3 erkek olmak üzere 4 evler hem yetim hem de öksüz kaldı.