Kızıltepe'de mahalle iftarları vatandaşı buluşturacak

Kızıltepe Belediyesi’nin ilk mahalle iftarı Koçhisar Mahallesinde verildi

Gündem 5.04.2022 08:01:00 0
Kızıltepe

“Kızıltepe’de İftar Bir Başka Güzel” sloganıyla düzenlenen mahalle iftarlarında çocuklar da unutulmadı.

 

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde belediye ve kaymakamlık tarafından organize edilen mahalle iftarlarının ilki Koçhisar Mahallesinde verildi. İftar proğramında Semazen ve ilahi konserin yanı sıra çocuklar için gösteriler ve ikramlar yapıldı. 

 

İftar programına katılan çocuklar da unutulmadı. Palyaçoların gösterimini büyük bir ilgiyle izleyen çocuklara pamuk şeker ve dondurma gibi ikramlarda bulunuldu.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam eden İftar programı birlikte edilen dualar ile oruçlar açıldı. İftar yemeğinin ardından konuklara Muzaffer Gürler ilahi konseri verdi, semazen gösterimi sunuldu.

 

Koçhisar Mahallesi Turgut Özal park alanında kurulan iftar masalarını tek tek dolaşan Kızıltepe Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam, vatandaşların ve mahallenin sorun ve taleplerini dinledi, hayırlı iftarla dileklerinde bulundu.

 

İftar programına katılan vatandaşlara teşekkür eden Kaymakam Çam, şöyle dedi:

“Bu yıl merkez 18 mahallemizde mahalle iftarları düzenlemeye karar verdik. Bunların ilkini bu akşam Koçhisar Mahallesinde Turgut Özal Taziye Evi yanı park alanında verdik. Daha sonraki süreçte diğer mahallelerimizde de iftar programlarımız olacak. Bir daha katılımlarından dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ramazan paylaşmaktır, berekettir, rahmettir. Hayırlı ramazanlar diliyorum.”

 

Programa, Kızıltepe Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Şahin, İlçe Müftüsü Mahsun Taşçı ve mahalle sakinleri katıldı.