Kızıltepe’de öğretmenler günü kutlaması

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde bu yıl maske ve sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde düzenlenen çelenk sunma töreniyle kutlandı.

Eğitim 24.11.2020 19:24:00 0
Kızıltepe’de öğretmenler günü kutlaması

Kaymakamlık bahçesinde gerçekleşen Çelenk Sunma Törenine;  Kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, Sivil Toplum Kuruluşları ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve aday öğretmenler katılım sağladı.

Çelenk sunma töreninin ardından Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam okul müdürleri ile aday öğretmenleri makamında ağırladı.  Öğretmenlik mesleğinin kutsallığına değinen Çam: “Geleceğimizi şekillendiren öğretmenlerimizin her daim yanındayız. Bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. ” dedi.

Çam’ın talimatlarıyla 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel ilçede görev yapan aday öğretmenlere günün anısına herkesin kendi isminin yazılı olduğu birer bardak hediye edildi. Köyde ve ilçe merkezinde görev yapan tüm aday öğretmenlerin tek tek okullarına gidilerek hediyeleri bizzat kendilerine teslim edildi.  Öğretmenlere hediyelerini teslim eden Kızıltepe Belediyesi Ekipleri, Çam’ın mesajını iletmeyi de unutmadı.