Kızıltepe’de Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinin açılışı yapıldı

Mardin Kızıltepe ilçesinde hizmete giren Özel Yaşin Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinin açılışı yapılarak bölge halkının hizmetine girdi.

Sağlık 27.02.2024 22:51:00 0
Kızıltepe’de Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinin açılışı yapıldı

Açılışını Kızıltepe Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Abdullah Şahin, Kızıltepe İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Evren Ekmekçi ile bir çok kesimden katılımcının katıldığı açılış etkinliği sonrasında Bahattin Yaşin ile Diş Hekimi Gülistan Altın Polikilinik hakkında davetlilere bilgi verildi.

Eski Hastane Caddesi üzerinde bölge halkına hizmet vermeye başlayan Özel Yaşin Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği doktorlarından Uzman Diş Hekimi Bahattin Yaşin ve Diş Hekimi Gülistan Altın açılışa katılan tüm vatandaşlara teşekkürlerini ileterek bölge halkına hizmet vermenin mutluluğunu paylaştıklarını belirttiler.

Tasarımı ve hijyeniyle dikkat çeken Poliklinik ile ilgili Diş Hekimleri Yaşin ile Altın’ın verdiği bilgilere göre, Özel Yaşin Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniğinde 3 boyutlu radyografik görüntüleme ve ileri teknolojili ağız içi tarayıcılarla alınan ölçüler ile mükemmele yakın ve hata payının en minimuma indirilerek hastalarına ağrısız ve sorunsuz hizmet verilecek. Ayrıca Çocuk Kliniği de mevcut olup toplamda 5 klinik ile faaliyetini sürdürmekte olduğu belirtildi.