Kızıltepe'de patates dağıtımı

Türkiye genelinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtımı yapılacak olan patates-soğan dağıtımı Mardin’in Kızıltepe ilçesi de de yapıldı.

Gündem 15.04.2021 10:21:00 0
Kızıltepe

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın üreticinin elinde kalan ürünlerin Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından satın alınarak ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılması talimatı üzerine satın alınarak 81 ile gönderilmeye başlanan Patates ve Soğanlar İl ve ilçelerde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları üzerinden ihtiyaç sahibi ailelere dağıtımına başlandı. Vakıf’ta kayıtlı bulunan ihtiyaç sahibi ailelere iPatates ve Soğan dağıtımı Kızıltepe ilçesinde gerçekleştirildi.

YARDIMLAR 17.280 HANEYE ULAŞTIRILACAK

Kızıltepe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ilçede yer alan ihtiyaç sahipleri belirlenerek, ilk etapta dağıtımı gerçekleştirmeleri için yardım çuvalları muhtarlara teslim edildi.

Kızıltepe ilçesinde Kızıltepe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Ekipleri ile muhtarlar tarafından ilk gün itibari ile 20 kiloluk çuvallar bin 350 aileye dağıtımı gerçekleştirildi. Patates ve Soğan yardımının ilçede bulunan 17.280 aileye ulaştırılacağı açıklandı.

Kızıltepe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Ekipleri ile muhtarlar tarafından Ramazan ayında gerçekleştirilen patates ve soğan dağıtımları ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü.


Anahtar Kelimeler: Kızıltepe' patates dağıtımı