Kızıltepe'de pedallar "Avrupa Hareketlilik Haftası" için çevrildi

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) koordinasyonu ile düzenlenen "Avrupa Hareketlilik Haftası" kapsamında ilçemizde “Başaklar Diyarı Bisiklet Turu” etkinliği düzenlendi.

Spor 21.09.2023 11:46:00 0
Kızıltepe

16-22 Eylül tarihleri arasında dünyanın her yerinde kutlanan "Avrupa Hareketlilik Haftası" bu yıl Türkiye Belediyeler Birliği’nin koordinasyonunda, ülkemizde de “Şehrini Keşfet, Gelecek Enerjini Koru” temasıyla kutlandı. Bu kapsamda Kızıltepe Belediyesi tarafından “Başaklar Diyarı Bisiklet Turu” etkinliği düzenlendi ve yediden yetmişe herkes pedal çevirdi.

Yaklaşık 2 km’lik bir parkurda gerçekleşen bisiklet turu, Halı Caddesinden başlayıp sırasıyla Adnan Menderes Caddesi, Otogar Meydanı ve son olarak Eski Hastane Caddesi’nden dönüş alınıp, tekrar start yerine geri dönülmesiyle son buldu.

Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimiz Abdullah ŞAHİN’in de katılım sağladığı etkinliğe; Daire Amirlerimiz,  İlçe Protokolü ve bisiklet sporuna gönül veren kıymetli öğrencilerimiz ve  değerli vatandaşlarımız da katıldı. Turun sonunda Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimiz Abdullah ŞAHİN, vatandaşlarımıza katılım belgelerini takdim ederek, kask ve dizlik hediye etti.