Kızıltepe’de ‘Ramazan’ etkinlikleri başladı

Ramazan ayının başlaması münasebetiyle Kızıltepe Kaymakamlığı ve Kızıltepe Belediyesi tarafından ‘Ramazan Etkinlikleri’ adı altında çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Gündem 12.03.2024 10:03:00 0
Kızıltepe’de ‘Ramazan’ etkinlikleri başladı

On bir ayın Sultanı olan Oruç ayı Ramazanın başlangıcı nedeniyle Kızıltepe Kaymakamlığı ve Kızıltepe Belediyesi tarafında her yıl organize edilen Ramazan Etkinlikleri kapsamında Ramazan ayı boyunca akşamları teravih namazının ardından çeşitli etkinliklerle kutlamalar hazırlandı.

Tepebaşı Mahallesinde bulunan Halı Cadde de yapılacak ve ilahi sanatçılar ile grupların sahne alacağı etkinliklerde her akşam çocuklara yönelik olarak da çocuk şenlikleri düzenlenip çeşitli ikramlarda bulunuluyor.

11-15 Mart arasında ilk hafta etkinliklerinde Orucun ilk günü 11 Mart pazartesi akşamı 3 dilde ilagiler okuyacak olan Grup Tillo, 12 Mart Salı Günü Magic Show İllüzyon gösterisi, 13 Mart Çarşamba Fırat Türkmen&Ahmet Fescioğlu ikilisinin ilahi ezgi konserleri, 14 Mart Perşembe Bilal Göregen&Emrah Güneş İlahi konseri ve 15 Mart Cuma akşamı Sait Hatipoğlu&Recep Arslan sohbet ve ilahi dinletisi.

Teravih namazlarının ardından saat 20.00 sıralarında başlayacak ve halka açık olacak olan ‘Ramazan Etkinlikleri’ne vatandaşları davet eden Kızıltepe Kaymakamı/Kızıltepe Belediye başkan vekili Abdullah Şahin, Vatandaşların Ramazan ayını tebrik ederek, oruç ve ibadetlerinin kabul görmesini niyaz ettiğini söyledi.