Kızıltepe’de silahlı kavga biri ağır 17 yaralı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde iki taraf arasında çıkan ve taşlı, sopalı kavgada silahların da karışmasıyla her 2 taraftan biri ağır olmak üzere 17 kişi yaralandı.

Asayiş 19.02.2024 13:47:00 0
Kızıltepe’de silahlı kavga biri ağır 17 yaralı

Kızıltepe ilçesi Ekinlik kırsal Mahallesinde (Mezre Köyü) iki aile arasında bulunan anlaşmazlık nedeniyle çıkan kavgada bir kısmı silah ile olmak üzere 17 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu ve yoğun bakımda olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre bugün öğle saatlerinde Çelik ve Uygur aileleri arasında başlayan tartışma daha sonrasında yumruklu, taşlı, sopalı kavgaya dönüştü. İddiaya göre Kızıltepe merkezinde başlayan kavga daha sonra Ekinlik Köyüne sıçradı ve burada silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada silahla yaralananlardan biri ağır olmak üzere her iki aileden toplam 17 kişi yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine Ambulans ve Jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar Kızıltepe Devlet Hastanesi ile Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiği belirtildi.

Yaralılardan A.Çelik, B.Çelik, A. Çelik ile M.Orhan Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, Z.Çelik, H.Çelik, Y.Uygur, T.Uygur, Y.Uygur, C.Uygur, Y.Uygur, A.Uygur, E.Uygur, N.Uygur, F.Uygur, H.Uygur ile İzzeddin Uygur Kızıltepe Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralılardan durumu ağır olan İzzeddin Uygur’un tedavisine ise yoğun bakım ünitesine devam edildiği öğrenildi.
)
Jandarma olayla ilgili 9 kişiyi gözaltına alırken köye giriş ve çıkışlar kontrol altına alındı.


Anahtar Kelimeler: Kızıltepe’ silahlı kavga yaralı