Kızıltepe’de sınavda başarılı olan öğrencilere kitap verildi

Kızıltepe ilçe genelinde online deneme sonucunda başarılı olan  öğrenciler  Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ödüllendirildi.

Eğitim 28.01.2021 09:09:00 0
Kızıltepe’de sınavda başarılı olan öğrencilere kitap verildi

Kızıltepe ilçe genelinde 16.01.2021 tarihinde yapılan  online deneme sınavında  başarılı olan  öğrenciler Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı salonunda pandemi kurallarına uygun olarak düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aslan ve Şube Müdürü Turgut Ertaş , 16.01.2021 tarihinde yapılan Kızıltepe ilçemiz geneli online deneme sonucunda başarılı olan Bahçelievler Ortaokulu öğrencisi Narin Deniz ,Adnan Menderes ortaokulu  öğrencisi Amed Güneş, Cumhuriyet Anaddolu Lisesi öğrencisi Fahriye Er, Vatan Ortaokulu öğrencisi Nazlıcan Taşkan’ı ödüllendirerek tebrik ettiler.

Törende eğitimin önemine değinen İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aslan, " Sevgili gençlerimize gösterdikleri üstün başarıdan dolayı, şehrimiz adına ülkemiz adına gelecekte edinecekleri mesleklerde ki başarılarının temelinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyor, başarılarının daim olmasını temenni ediyorum. Pandemiden dolayı bu töreni kısıtlı yapıyoruz. Biz eğitime ve gençlerimize ne gerekiyorsa yapacağız. Başarıda katkısı olan tüm idareci ve öğretmenlerimizi de tebrik eder teşekkürlerimi sunarım. " ifadelerini kullandı.