Kızıltepe'de üst yapı çalışmaları sürüyor

Kaymakam Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam, Atatürk Mahallesinde yapılan üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Gündem 25.07.2022 11:45:00 0
Kızıltepe

İlçe merkezinde devam eden üst yapı çalışmalarını yakından takip eden Kaymakam/Belediye Başkan V. Hüseyin Çam, bizzat çalışmaları yerinde incelemeyi sürdürüyor.  Son olarak Atatürk Mahallesinde yapılan yol çalışmalarında incelemelerde bulunan Çam, mahallede yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili çalışanlardan bilgiler alıp istişarelerde bulundu.

Kızıltepe Belediyesi olarak üst yapı faaliyetlerine devam ediyoruz diyen Çam: “Bugün Atatürk Mahallesindeyiz. Mahalle muhtarımız, teknik ekibimiz ve müteahhit ile birlikte yapılan ve yapılacak işleri kontrol ediyoruz. Şu ana kadar Atatürk Mahallesinde yaklaşık 40 bin metre kareye kadar çalışma gerçekleştirdik ve çalışmalarımız devam ediyor. İhtiyaç olan cadde ve sokaklarda parke çalışmalarına da devam ediyoruz. İnşallah bu senenin sonuna kadar Atatürk Mahallesinde üst yapı çalışmalarımızı gerçekleştirmiş bitirmiş ve vatandaşımızın hizmetine sunmuş olacağız. Yol çalışmamız bittikten sonra park ve yeşillendirme faaliyetlerine de ağırlık vererek daha konforlu ve yaşanabilir bir ilçe oluşturacağız. Her zaman söylediğim gibi  “Yaşanılmasından mutluluk duyulan yer Kızıltepe” için çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Bu hizmetlerin yapılabilmesine imkan sağlayan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, bakanlıklarımıza, çalışanlarımıza ve ilgili tüm paydaşlarımıza ilçemiz adına çok teşekkür ediyorum” dedi.