Kızıltepe’de yolun karşısına geçmeye çalışan yaya aracın altında kaldı

Kızıltepe ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yolun karşı tarafına geçmeye çalışan yaya araç çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Asayiş 20.07.2023 09:23:00 0
Kızıltepe’de yolun karşısına geçmeye çalışan yaya aracın altında kaldı

Mardin Kızıltepe ilçesinde yaşana trafik kazasında 69 yaşındaki Şeyhmus Danış İpekyolu üzerinde karşıya geçmek isterken bir aracın çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

İlçe merkezinden geçen uluslararası ipek yolunda yaşanan trafik kazası Şenyurt kavşağı üst geçidinin girişinde meydana geldi. Nusaybin istikametine gidiş-gelişlerde transit geçiş için kullanılan araç üst geçidinde yolun karşı tarafına yayan olarak geçmeye çalışan 69 yaşındaki Şeyhmus Danış araç çarpması sonucu olay yerinde feci şekilde can verdi. Kazanın yaşandığı yere yakın noktada yaya üst geçidi olduğu belirtildi.

İhbar üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Danış’ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Kazaya sebep olan araç ve sürücüsü henüz öğrenilemezken, olay yerinde hayatını kaybeden Şeyhmus Danış’ın cenazesi otopsi işlemleri için ambulansla hastaneye nakledilirdi.

Polis, meydana gelen ölümlü trafik kazasıyla ilgili inceleme başlattı.