Kızıltepeli fotoğraf sanatçısı sihirli lenste ilk 50´de

Kızıltepeli fotoğraf sanatçısı Mehmet Şahin, dünya Fotoğraf Yarıştırma Sayfası olan Magic Lens Group´ta (Sihirli Lens) gösterdiği performansı ile 8 bin üye arasında ilk 50´ye girdi.

Yaşam 19.12.2018 17:17:32 0
Kızıltepeli fotoğraf sanatçısı sihirli lenste ilk 50´de

HABER SELMAN GÜNEŞ

Dünya genelinde profesyonel fotoğraf sanatçılarının üye olduğu bir fotoğraf platformu olan ve 8 bine yakın kayıtlı üyesi bulunan Magic Lens Group´un her yıl üyeleri arasında düzenlediği fotoğraf yarışmasında Mardinli fotoğrafçı Mehmet Şahin çektiği fotoğraflarla ve gösterdiği performansla ilk 50´ye girdi. Mehmet Şahin, Avrupa ve dünya  Fotoğraf Yarıştırma Sayfası olan Magic Lens Group 2018 en iyi 50 fotoğrafçısı arasında yer almak onure etti Greg moment & magic lens ailesine teşekkür ederim.

Daha önce süper kompozisyon yarışmasına katılan Kızıltepeli fotoğraf sanatçısı Mehmet Şahin, Mardin´in tarihi PTT binasında çektiği fotoğrafıyla Avrupa üçüncüsü olmanın yanında Türkiye birincisi de olmuştu. Fotoğraf merakının çocukluktan başladığını ve bu işi severek yaptığını aktaran Şahin, ?Bu platform sosyal medya üzerinde bütün etkinliklerini yapıyor. Buradaki bütün üyeler, profesyonel fotoğrafçı oluyor. Bu platformda ayda sadece 3 fotoğraf paylaşma hakkımız var. Platformdaki yöneticiler bunu yıl sonunda değerlendiriyor. Ve en iyileri seçiyorlar. 2018 yılının en iyi ilk 50´ye girdim.? dedi./resimler/2018-12/19/1725243936979.jpg