Kızıltepeli iş adamı Kenan Kösen´in oğlu Levent Kösen evlendi

Dekinsan Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kösen´in oğlu Levent Kösen, akrabası Merve Sefa Çeçen ile dünya evine girdi. Mardin Valisi Mustafa Yaman genç çiftin nikah şahitliğini yaptı.

Yaşam 10.08.2019 11:06:02 0
Kızıltepeli iş adamı Kenan Kösen´in oğlu Levent Kösen evlendi

SELMAN GÜNEŞ

Mardin Kızıltepeli olan ve Cezayir´de inşaat sektörü üzerinde çalışmalar yapan Dekinsan Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kösen´in oğlu ve geçtiğimiz dönem AK Parti´den Milletvekili adayı olan iş adami İbrahim Kösen´in kardeşi Levent Kösen akrabası olan Merve Sefa Çeçen ile Movapark Düğün Salonunda görkemli bir düğün töreni ile hayatlarını birleştirdi. Kolkola salona giren mutlu çifti salondakiler alkışladı.

Törene Mardin Valisi Mustafa Yaman, Kızıltepe Kaymakamı Mehmet Yüzer, Artuklu Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, Derik Kaymakamı Hakan Kafkas, Milletvekili Cengiz Demirkaya, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Vali yardımcıları, Artuklu Belediye Başkanı Abdulkadir Tutaşı, AK Parti İl Başkanı Faruk Kılıç, kurum müdürleri, iş dünyası ve kanaat önderleri ile aile yakınları katıldı. Genç çiftin nikah töreninde şahitliklerini Vali Mustafa Yaman, Artuklu Belediye Başkanı Abdulkadir Tutaşı, İl Başkanı ve Faruk Kılıç yaptı.


Mutlu çifte bir ömür mutluluklar dileyen Vali Yaman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 5 çocuk tavsiyesini hatırlatarak genç çifte 5 çocuk yapmaları yönünde tavsiyede bulundu. Ardından Yaman, nikah cüzdanını gelin Merve Sefa Çeçene verdi. Vali Yaman mutlu çift ile birlikte halay çekti.

Yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı tören de davetlilere kavurma üstü pilav ve ciğköfte ikram edildi. tören çiftin aileleri ile birlikte çektiği hatıra fotoğrafının ardından son buldu.